Friday, November 7, 2008

Spider!!!


Salam alaik kepada semua pengunjung blog Catatan Seorang Daie... [macam la ramai sangat yang datang...huhuhu]

Untuk makluman semua, blog ini bakal 'bersawang' dan dihuni spider bermula pada hari esok, 8 November 2008 hingga 30 November 2008. Insyaallah blog ini akan dikemas oleh tuan rumah pada 1 Disember 2008. Ini berikutan tuan rumah bakal menduduki peperiksaan akhir semester pada 12, 14 dan 16 November 2008 dan bercuti di desa terchenta hingga tarikh yang dinyatakan. Doakan agar tuan rumah dipermudahkan urusan olehNYA, amiin...

Kak Yong: huhuhu...gambar yang tiada kaitan dengan entry...tu my pet...Jojie namanya...dulu geli nak pegang, sekarang okeh jer...cute kan?

7 comments:

::Damia:: said...

kY, tetibe kte teringat citer ninja turtle mase kcik2 dlu..haha
sezaman dgn gaban gk kn citer tu?





me: oho,kY ku yg suke nyanyi lagu gaban..hehe,btl ke lagu gaban ari tu?

Kak Yong said...

hehehe...agaknyer kot...seingat akak citer gaban tu sezaman dgn satria baja hitam...wachaa...hahaha...ninja turtle nih x igt lak biler tp zaman akak kecik2 lg la...hehehe...dh stahun akak bela jojie nih...

KY:huhuhu...mia ni pecah rahsia lak akk nyanyi lgu gaban...tp,bkn mia ke yg slalu kata..."Gaban datang!!!" hahaha...

putera_asQalan said...

salam..

OK..sy tak tau gaban tu pe..? wuakakakakak..

aik,penah ku nmpak turtle ni..
byk tol dak2 senior wat practikal gune benda maujud ni..

hihi

Kak Yong said...

aie, akak ms wat projek early env science tu akak x guna menatang ni la...akak guna fighting fish@ikan laga...ada lg 3 ekor kt kampung...ikan laga + turtle ni dh setahun akak bela tau!

ZM said...

cute la pulak turtle tu..
1st time visit blog ni..

HambaAllah Yang Memakmurkan said...

all the best utk exam!

Kak Yong said...

to ZM: thanks sudi ziarah..

to hambaAllah:syukran 4 da wish!

The Rest of My Life...


Reben Kehidupanku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers