Wednesday, March 18, 2009

Kena TAG lagi...

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...salam kasih buat adik Ika khususnya yang tanpa rasa bersalah telah menge-TAG ana... huhuhu... Walaupun agak sibuk lately dengan urusan praktikal, alhamdulillah dapat juga ana luangkan sedikit masa untuk menjawab soalan TAG dari adik-busyuk-IKA ni...

1.Anda rasa anda hot?
HOT tu tak la tapi adik busyuk ni dok panggil ana ni AKAK GARANG! huhuhu...

2.Upload gambar kegemaran anda.



3.Kenapa anda suka gambar ini?

Sebab gambar ni ana yang lukis waktu KBM Al-Amin tahun lepas...saja-saja isi masa lapang, melukis la... KBM ni paling istimewa buat ana sebab first time kenal Una a.k.a Adik Kechik dan first time bawa Sakeena gi KBM...

4.Bila kali terakhir makan pizza?

2 minggu lepas kat KLCC tapi bukan Pizza Hut, sahabat ana Ukhti Nurull yang belanja... Fahri a.k.a Luqman pun ada sekali...

5.Lagu terakhir yang anda dengar?

We Will Not Go Down by Micheal Heart - best sangat-sangat lagu nih!

6.Apa yang anda sedang buat selain daripada selesaikan tag ini?

YM dengan Zarina... tengah cerita pasal praktikal semester depan... hehehe

7.Selain dari nama sendiri,anda suka dipanggil dengan panggilan apa?

Macam-macam nama orang panggil ana, kat Sarawak - Peaz, kat kampung - Za, kat hostel - Kak Pija, adik-adik KBM - Kak Yong, dalam family Kakak... sebab ana anak sulung plus perempuan tunggal katakan... tapi paling suka orang panggil ana HASNI, sebab nama ni je yang ada makna... setakat ni, cuma Miss Idha, Ustaz Mahmud, Abang Wan, Kak Ita dan Abang Nan je panggil ana dengan nama ni...

8.Tag lagi 6 orang dengan hati terbuka tanpa rasa kekesalan sila lakukan kalau tak nak kena denda mandatori.

* Aie AsQalan - Mr President!!!
* Sakeena - My lil' sis
* Kak Ngah - My lil' sis
* Zarina - hehehe
* Angah USIM - My lil' bro
* Luqman - Si Fahri

9.Siapa no.1-kepada anda?

Adik junior yang kisah dia sebelum masuk IIC lebih kurang sama macam ana... dan dia ambik course yang sama dengan ana kat IIC nih - Islamic Early Childhood Education...

10.Orang no.3 - Ada hubungan dengan sesiapa?

hehe... SECRET... nak tau, tanya dia sendiri...

11.Kata sesuatu berkenaan dengan orang no.5

Adik yang BAIK... hehehe

12.Bagaimana pula dengan orang no.4?

Syukran jazilan banyak tolong akak masa assignment business plan hari tu dan tempat untuk akak praktikal...

13.Siapakah orang no.2?

Anak usrah pertama... sekarang dah further study kat UCLAN, Preston, UK...sayang sangat-sangat kat dia...

14.Bagi pesanan anda pada orang no.6?
Luqman... belajar rajin-rajin yer... SPM tahun nih!

Alhamdulillah, selesai akhirnya... Kepada yang telah ana TAG, harap maaf ye...SENGAJA... =)

4 comments:

DekChik said...

alamak!
hot ke dipanggil akak GARANG?
haha.
ala adik CUTE saje je..hahaha

putera_asQalan said...

haha..

saje je bold kan Diploma Early Childhood Education

ye3x..
kite serupe..
sy hrp CGPA kite pown serupe.!!

insya allah

putera_asQalan said...

lg 1..

sy akn jwb tag ni bulan depan..

haha..

1 bulan 1 tag.

takleh byk2x..

lalalal~

Anggerik Desa said...

to DekChik: apa2 je la...

to Aie: insyaallah, klu akak bleh, aie pun bleh...figt 4 best student!!! hehehe... x kesah la nk jwb tag ni ke dak...xda paksaan...

The Rest of My Life...


Reben Kehidupanku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers