Monday, December 29, 2008

Wajah Baru!!!



Alhamdulillah, hari ini blog ini berwajah baru. Tak adalah baru mana, setakat tukar 'langsir' pintu masuk blog je. Kak Yong suka 'langsir' baru ni atas beberapa sebab:
1. Kak Yong yang create sendiri
2. cute + comel + cun
[bagi Kak Yong la...]

Ada beberapa sebab juga kenapa Kak Yong buat design macam ni:
1. Gambar gubahan bunga mawar berbentuk hati itu sebagai tanda azam Kak Yong nak jadi seindah mawar berduri dan pada waktu yang sama mawar berduri itu mencari the true love - cinta ILAHI
2. Gambar Kak Yong sedang menulis itu sebagai tanda Kak Yong sebagai pelajar yang dahagakan ilmu dan sampai bila-bila pun Kak Yong akan bergelar pelajar biarpun setelah tamat belajar di IIC kerana proses pembelajaran bukan sekadar di tempat-tempat yang khusus.
3. Gambar al-Qur'an sebagai lambang surat cinta DIA yang menjadi peneman sepanjang hidup
4. Gambar latar awan dan padang yang menghijau sebagai tanda perjalanan yang telah dan bakal dilalui...

So sweet kan? Sekian dulu...
Ilal liqa'

Kak Yong: teruja dengan 'langsir' baru ni!

4 comments:

Fikrah Thanie said...

Manthop!!!!

Tukar tirai baru nie, sempena tahun baru Hijrah ea?:)

Kak Yong said...

=) yup, sempena tahun baru Hijrah...bkn setakat tuan rmh je nk bhijrah...tirai pun hijrah gak...

Mashizaki Keikan said...

macam sama je... ntah, tak perasan. anyway, teruskan apa yang bagus

Kak Yong said...

nmpk cm sama sbb warna yg sama - BIRU...

The Rest of My Life...


Reben Kehidupanku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers