Thursday, February 12, 2009

Selamat... Selamat....



Nampak gayanya tahun ni tahun senior-senior Kak Yong tunggu turn nak makan 'nasi minyak'. Dikesempatan ini Kak Yong ingin mengucapkan selamat membina Baitul Muslim kepada;

  • Abang Nan & Kak Wa (28 Februari 2009)
  • Abang Wan & Kak Ita (7 Mac 2009)
  • Abang Haza & Kak Sue (7 Mac 2009)

Mabruk!!! Barakallahu 'alaykum

Semoga berkekalan ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat yang bakal menjadi penyejuk di mata penenang di hati... ameen...

Kak Yong: hehehe... nampak gayanya kena travel jauh kali ni... 28hb ni nak kena gi Melaka, 7hb Mac nak kena hantar pengantin ke Perak... 15hb Mac kenduri belah pihak Abang Haza kat Sg. Besi... hurm...tiap-tiap minggu pekena nasi minyak nampak gayanya... Lepas ni turn Abang Fendy dan Abang Hairil lak naik pelamin...

4 comments:

putera_asQalan said...

Slm..
bila nak ajak kami2 semua pergi Johor ni..
tak sabar ni..
hehe

Kak Yong said...

Salam kembali...
x tau lg la aie...tgu je la...klu ada rezeki akk hntr la kad undangan...hehehe...akk ada projek lain la nk wat dlm ms setahun dua nih...projek baik pyer...

Lan dan Jie said...

Salam singgah..

Ingatkan, empunya blog yang bakal bertukar status..

Apa pun, tahniah..

Kak Yong said...

hehehe..klu empunya blog ni yg bakal btukar status, mesti anta djemputlah...

The Rest of My Life...


Reben Kehidupanku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers