Saturday, August 15, 2009

Yang Mana Satu?

Yang mana satu? Erm, itulah yang bermain-main di fikiran ana saat ini... (-_-')

DZUL IMAN Vs KEMAS

Haha...sungguh la ana tengah tension!!! (T_T)

[Sekadar gambar hiasan]



Semalam dapat call dari pihak KEMAS... ana dapat offer untuk kerja di Tadika...

TAPI kan...

Kalau nak dilihat dari segi advantages...

<-- KEMAS -->

kat Johor, setengah hari je kerja, kerja tetap, orang kata terjamin masa depan,
boleh duduk kat rumah, banyak masa kot bleh spend dengan family...


<-- Dzul Iman -->


kat Shah Alam, senang nak pergi apa-apa program, usrah dah maintain, skrg ni
semakin menjadi 'khalifah teacher', SINGA pun dah makin jinak... hoho \(^__^)/

Dari segi disadvantages lak...

<-- KEMAS -->
confirm ana 'patah kaki'... nak pergi program susah,
usrah??? entah... rumah ana tu dah la jauh dari bandar...bas pun setahun satu...
motor, ayah dengan adik dah guna... kereta mak lak guna... agak-agaknya
orang kampung ana pun tak tau JIM tu apa... DUGAAN sangat-sangat

BESAR!!!

Ana tak sedia lagi untuk itu...

<-- Dzul Iman -->

eeeeermmm kerja sampai kul 7 petang... penat la sikit... tu je kot...


Yang mana satu? Mak tak tau lagi... Kalau boleh tak nak mak tau lagi sebelum ana buat keputusan, sebab apa? Sebab ana tau pilihan mak yang mana satu...

Ya Allah, sukarnya untuk membuat keputusan...

Tapi, DIA kan ada... mohonlah pada DIA, sebab DIA Maha Mengetahui segala rahsia...


"...semoga pilihan yang bakal dibuat adalah pilihan yang menuju mardhatillah..."


KY: Kak Nina, syukran bagi opinions dan sudi dengar cerita busan KY huhu... walaupun Kak Nina wat gaya ntah apa-apa... sempat kita berduet nyanyi lagu Opick (through YM bleh berduet nyanyi?) dan sama-sama nyanyi lagu SINGA MENAWAN KELUARGA BAHAGIA... (^_^) sayang Kak Nina!!!

2 comments:

Fahmi Shukur said...

Listen to ur heart.. ahaks

Kak Yong said...

If listen to my heart, it'll say... DZUL IMAN... (^_^)

The Rest of My Life...


Reben Kehidupanku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers